Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Blogi


Itaalia juustud Umamis

  Lõunakeskuse Umamis on saadaval imehead Itaalia juustud, mis on valminud parimast Eesti piimast. Viinamärdi...

Loe edasi

Sushikuu Umamis

   Sushi on Umamis luubi all terve aprilli!  See kuu leiad Umami FB hulganisti sushiteo...

Loe edasi

Austrijahil Hollandis

Kas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...

Loe edasi

Umami kingiideed 2018!

    Tutvu kingitustega siin:  1. Chai Latte šokolaadiga 2. Teekann puidust sangaga 3. Piparkoogimaitseline šokolaadijook 4. Piñata...

Loe edasi

Bodhi looduskosmeetika lõpumüük!

Septembrist alates on Bodhi looduskosmeetika tooted lõpumüügis. Loe Bodhi toodetest lähemalt. Vaata kõiki soodushinnaga Bodhi tooteid SIIT!...

Loe edasi

Rabarberi hooaeg!!!

Seekordsest blobipostitusest leiad põnevat lugemist selle hapu hõrgutise kohta ja kaks magusat retsepti, mida oma värsketest...

Loe edasi

Jaapani kuu Umamis

   11. veebruaril on Jaapani asutamise mälestuspäev ja Umami pühendab Jaapanile terve kuu! Jagame Facebookis...

Loe edasi

Mehhiko kokakool

Seekord kutsume teid koos mehhiklannade Patricia ja Marilouga valmistama nelja Yucatani köögi traditsioonilist rooga –...

Loe edasi

Toome jõulud koju

Kui poodides ja tänavapildis algab jõulutunde tekitamine juba novembrikuus, siis oma koju peame me selle...

Loe edasi

Minu Horvaatia ABC

Seekord püüan tähestiku vormis anda teile ülevaate kõigest, mis mind Horvaatia juures vaimustab. Lõpetuseks pakun...

Loe edasi

Indoneesia kokakool

Aasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...

Loe edasi

Kuidas valmib sool

Tahad näha, kuidas Bali musta vulkaanilise liivaga rannal valmib kvaliteetne meresool? Siis tule meiega koos...

Loe edasi

Kambodža kokakool

Mul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....

Loe edasi