Austrijahil Hollandis
Teisipäev, jaanuar 1, 2019Kas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...
Loe edasiKas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...
Loe edasiSeekordsest blogipostitusest leiad põnevat lugemist selle hapu hõrgutise kohta ja kaks magusat retsepti, mida oma...
Loe edasiPopcorn (ehk plaksumais) pole Sinu meelest ei midagi muud kui lastele mõeldud krõbin? Mõtle uuesti...
Loe edasiSuvi on külaskäikude, pidude ja sõprade aeg! Lahedate koosviibimiste juurde kuuluvad ikka ka põnevad toidu-...
Loe edasiSeekord kutsume teid koos mehhiklannade Patricia ja Marilouga valmistama nelja Yucatani köögi traditsioonilist rooga –...
Loe edasiHola amigos! Tervitused Mehhikost! Kui tahad siinset särtsu, maitset ja värvi ka oma toidulauale lisada,...
Loe edasiKui poodides ja tänavapildis algab jõulutunde tekitamine juba novembrikuus, siis oma koju peame me selle...
Loe edasiSeekord püüan tähestiku vormis anda teile ülevaate kõigest, mis mind Horvaatia juures vaimustab. Lõpetuseks pakun...
Loe edasiKui juunis hõiskasin siin teiega, et maasikad on valmis, siis nüüd on järg vaarikate käes!...
Loe edasiIsetehtud pulgajäätised on täielik suvehitt! Esiteks on siis saada küpseid marju ja puuvilju, millest tervislikke...
Loe edasiKas pole mitte taevalik see hetk, kui pärast neid poeriiulitelt leitud peaaegu-maasika-maitselisi maasika väljanägemisega marju...
Loe edasiKas teadsid, et jaapanlased on täielikud toidu-geeniused? Nende maitsed on viimseni timmitud ja filigraanselt viimistletud....
Loe edasiAasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...
Loe edasiTahad näha, kuidas Bali musta vulkaanilise liivaga rannal valmib kvaliteetne meresool? Siis tule meiega koos...
Loe edasiHei sõbrad, päikselised (ja mõnel päeval ka vihmased, sellised tõsised troopilised ämbriga kallamised) tervitused Balilt!...
Loe edasiMul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....
Loe edasiMul on hea meel teile teada anda, et Umami ja Varraku raamat “Tervislikud õlid ja...
Loe edasiSeekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...
Loe edasiMeil siin ikka seda külma aega jätkub ja seetõttu on minu meelest täiesti omal kohal...
Loe edasiIndia… nii ilus, nii segane, nii vastuoluline. Mulle meeldib vahel India köögiga mängida. Kas oled...
Loe edasiKas Sulle meeldiks, kui palju maitsvaid ja kasulikke toiduaineid mahuks ühte söömaaega ära nii, et...
Loe edasiKui Sinu peres süüakse aeg-ajalt lambaliha, siis siit tuleb üks idee, mida hea lambalihaga peale...
Loe edasiIial pole piisavalt palju lahedaid ideid, kuidas kiirelt ja lihtsalt midagi eriti efektset ja maitsvat...
Loe edasiKui ka Sina armastad kala, siis on seekordne postitus just Sinule. Leidsime Taist ühe väga...
Loe edasiTai on tänavatoidu paradiis, seda teab vist iga toiduhuviline. Ja üks meeldejääv tänavatoit magusasõpradele, mis...
Loe edasiMõnusatest kohvikõrvastest pole kunagi küllalt, kas pole. Täna jagan teiega retsepti (või no olgem ausad,...
Loe edasiMul on teile hea uudis! Umamist leiad nüüd terve rea erinevaid maailma superfood´e. Täna tutvustan...
Loe edasiTäna leiate siit ühe imelihtsa retsepti, mis sobib suurepäraselt aastalõpu pidude, kingituste ja lume aega!...
Loe edasiKas tunned makroonide küpsetamise ees aukartust? Selleks pole mingit põhjust, mõnda lihtsat näpunäidet jälgides tulevad...
Loe edasiKas teadsid, et on terve rida maitsvaid juuste, mida on kodus lihtne ise valmistada? Ja...
Loe edasiKui ka Sinul juhtub suve lõpus alati nii, et head inimesed, kel rohenäpu geen olemas,...
Loe edasiÜks mõnusamaid suviseid ampse on väiksed krõmpsuvad värsked kurgid, kas pole? Seekordsest postitusest leiad retsepti,...
Loe edasiKui Sul on aias veel veidi rabarberit, siis soovitan proovida neid krõbedaid mandlikorvikesi taevaliku rabarbrikreemiga. Meil...
Loe edasiKas Sa tead kui metsikult kasulik on juua naturaalset kookosvett, aga napib ideid, mil moel...
Loe edasiKui ka Sina leiad, et lisaideed, mida pakkuda nädalavahetuse snäkilaual, kui kallid sõbrad külla tulevad,...
Loe edasiSuvekuumus krutib taas tuure üles ja see tähendab, et on just paras aeg pista sügavkülma...
Loe edasiKui ka Sulle maitsevad erinevad vetikad ning neist valmistatud tooted, siis on mul Sinu jaoks...
Loe edasiSuvi on sõprade, õdusate õhtute ja lihtsate snäkkide aeg. Täpselt paras aeg jagada teiega üht...
Loe edasiSeekordsest postitusest leiad lausa kolm retsepti, mis sobivad hästi nii korraga ühele taldrikule, kui ka...
Loe edasiSeekord valmistame koos wontoneid ja seda täiesti nullist alates. Midagi veel lihtsamat on raske ette...
Loe edasi