Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba ĂĽle 30 000 liituja!

Blogi


TrĂĽhvlijaht Itaalia moodi

Seekordses postituses kutsun sind koos meiega trĂĽhvleid korjama. Just neidsamu maailmakuulsaid gurmaanide lemmikuid seeni. Tegime...

Loe edasi

100 võimalust: trühvlid

Maailmas on käputäis toiduaineid, mis iseenesest toovad pähe sellised sõnad nagu gurmee või luksus. Üks...

Loe edasi

Austrijahil Hollandis

Kas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...

Loe edasi

Rabarberi hooaeg!!!

Seekordsest blogipostitusest leiad põnevat lugemist selle hapu hõrgutise kohta ja kaks magusat retsepti, mida oma...

Loe edasi

Degusteerime! Kiivi-chia puding!

Laupäeval, 03.03. degusteerime supertervislikku kiivi-chia pudingut! 🙂  < Balti Jaama Turu Umamis >   [See degusteerimine on...

Loe edasi

Jaapani kuu Umamis

   11. veebruaril on Jaapani asutamise mälestuspäev ja Umami pĂĽhendab Jaapanile terve kuu! Jagame Facebookis...

Loe edasi

Mehhiko kokakool

Seekord kutsume teid koos mehhiklannade Patricia ja Marilouga valmistama nelja Yucatani köögi traditsioonilist rooga –...

Loe edasi

Toome jõulud koju

Kui poodides ja tänavapildis algab jõulutunde tekitamine juba novembrikuus, siis oma koju peame me selle...

Loe edasi

Minu Horvaatia ABC

Seekord püüan tähestiku vormis anda teile ülevaate kõigest, mis mind Horvaatia juures vaimustab. Lõpetuseks pakun...

Loe edasi

Indoneesia kokakool

Aasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...

Loe edasi