Trühvlijaht Itaalia moodi
Neljapäev, detsember 1, 2022Seekordses postituses kutsun sind koos meiega trühvleid korjama. Just neidsamu maailmakuulsaid gurmaanide lemmikuid seeni. Tegime...
Loe edasiSeekordses postituses kutsun sind koos meiega trühvleid korjama. Just neidsamu maailmakuulsaid gurmaanide lemmikuid seeni. Tegime...
Loe edasiPole kuigi palju toiduaineid, mis paneks särama nii magustoidu kui joogi, nii liha, kala, salatid...
Loe edasiSöödavad putukad Umamis taas saadaval! No seekordne postitus on nüüd küll neile, kes midagi põnevat...
Loe edasiMõne aja eest vestlesin Postimehe toimetajaga maailma soolade teemal. Seekordsest postitusest leiate meie soola-intervjuu, et...
Loe edasiMaailmas on käputäis toiduaineid, mis iseenesest toovad pähe sellised sõnad nagu gurmee või luksus. Üks...
Loe edasiSuvi on salatite tippaeg! Oma koduaia-kurkidest ja heast eestimaisest hapukoorest tehtud grillikõrvane on imeline, selles...
Loe edasiKas tead, et Jaapani köögis kasutatakse tervet rida eriti aromaatseid tsitruselisi? Jaapani retseptides võib kohata...
Loe edasiKas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...
Loe edasiKas oled kirglik seenesõber? Võis praetud puravikud ja koorene kukeseenekaste ei jäta sind sugugi külmaks?...
Loe edasiUmami virtuaalne jõulukalender! 🎅🎅🎅 Ava aken ja leiad iga päev mõne uue üllatuse – jõuluretsepti, kingi-idee,...
Loe edasiPopcorn (ehk plaksumais) pole Sinu meelest ei midagi muud kui lastele mõeldud krõbin? Mõtle uuesti...
Loe edasiSuvi on külaskäikude, pidude ja sõprade aeg! Lahedate koosviibimiste juurde kuuluvad ikka ka põnevad toidu-...
Loe edasiRöstsaiad või bruschettad või crostinid või kuidasiganes neid nimetada, igatahes võivad need hiiglama maitsvad olla!...
Loe edasiIsetehtud pulgajäätised on täielik suvehitt! Esiteks on siis saada küpseid marju ja puuvilju, millest tervislikke...
Loe edasiKas pole mitte taevalik see hetk, kui pärast neid poeriiulitelt leitud peaaegu-maasika-maitselisi maasika väljanägemisega marju...
Loe edasiKas teadsid, et jaapanlased on täielikud toidu-geeniused? Nende maitsed on viimseni timmitud ja filigraanselt viimistletud....
Loe edasiSeekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...
Loe edasiMeil siin ikka seda külma aega jätkub ja seetõttu on minu meelest täiesti omal kohal...
Loe edasiKas Sulle meeldiks, kui palju maitsvaid ja kasulikke toiduaineid mahuks ühte söömaaega ära nii, et...
Loe edasiKõik mereannisõbrad, see postitus on teile! Värsked mere ja tuule järgi lõhnavad mereannid sobivad eriti...
Loe edasiLõpuks on kevad käes, ma mõtlen kohe päriselt, õite ja sooja ja päiksega, mitte ainult...
Loe edasiIial pole piisavalt palju lahedaid ideid, kuidas kiirelt ja lihtsalt midagi eriti efektset ja maitsvat...
Loe edasiKui ka Sina armastad kala, siis on seekordne postitus just Sinule. Leidsime Taist ühe väga...
Loe edasiMida kinkida abikaasale, sõbrale, lapsele, vanaemale…? See küsimus vaevab hetkel vist meid kõiki. Siit leiad...
Loe edasiTäna leiate siit ühe imelihtsa retsepti, mis sobib suurepäraselt aastalõpu pidude, kingituste ja lume aega!...
Loe edasiKas tunned makroonide küpsetamise ees aukartust? Selleks pole mingit põhjust, mõnda lihtsat näpunäidet jälgides tulevad...
Loe edasiKui armastad head oliiviõli samamoodi nagu mina, siis on tänane postitus just Sulle. Kohe saad...
Loe edasiKui ka Sina oled samasugune Tai köögi fänn nagu meie, siis on tänane postitus just...
Loe edasiSeekord leiavad kommisõbrad meie „kommivabriku“ postitusest lausa kolm retsepti: *tuntud after eight mündimaiuste koduse (ja muide väga...
Loe edasi