Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Blogi Retseptid


100 võimalust: trühvlid

Maailmas on käputäis toiduaineid, mis iseenesest toovad pähe sellised sõnad nagu gurmee või luksus. Üks...

Loe edasi

Austrijahil Hollandis

Kas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...

Loe edasi

Rabarberi hooaeg!!!

Seekordsest blogipostitusest leiad põnevat lugemist selle hapu hõrgutise kohta ja kaks magusat retsepti, mida oma...

Loe edasi

Toome jõulud koju

Kui poodides ja tänavapildis algab jõulutunde tekitamine juba novembrikuus, siis oma koju peame me selle...

Loe edasi

Indoneesia kokakool

Aasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...

Loe edasi

Kambodža kokakool

Mul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....

Loe edasi

Bordeaux ja canneléd

Seekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...

Loe edasi

Imeline India köök

India… nii ilus, nii segane, nii vastuoluline. Mulle meeldib vahel India köögiga mängida. Kas oled...

Loe edasi

Superpäev supertoiduga

Mul on teile hea uudis! Umamist leiad nüüd terve rea erinevaid maailma superfood´e. Täna tutvustan...

Loe edasi

Imelihtne dipikaste

Jagan teiega oma kiir-avastust – kõigest 3 komponenti ja tulemuseks imelihtne dipikaste, mille ma täna...

Loe edasi

Suvekurgid Sichuani moodi

Üks mõnusamaid suviseid ampse on väiksed krõmpsuvad värsked kurgid, kas pole? Seekordsest postitusest leiad retsepti,...

Loe edasi

Mandlikorvid rabarbrikreemiga

Kui Sul on aias veel veidi rabarberit, siis soovitan proovida neid krõbedaid mandlikorvikesi taevaliku rabarbrikreemiga. Meil...

Loe edasi