Kuidas tähistada Hiina uusaastat!
Teisipäev, jaanuar 30, 2024Kohe-kohe on algamas Hiina uusaasta. 10. veebruaril algab puudraakoni aasta. Mida hiinlased uus-aastal kindlasti söövad?...
Loe edasiKohe-kohe on algamas Hiina uusaasta. 10. veebruaril algab puudraakoni aasta. Mida hiinlased uus-aastal kindlasti söövad?...
Loe edasiSeekordses postituses kutsun sind koos meiega trühvleid korjama. Just neidsamu maailmakuulsaid gurmaanide lemmikuid seeni. Tegime...
Loe edasiMõne aja eest vestlesin Postimehe toimetajaga maailma soolade teemal. Seekordsest postitusest leiate meie soola-intervjuu, et...
Loe edasiSuvi on salatite tippaeg! Oma koduaia-kurkidest ja heast eestimaisest hapukoorest tehtud grillikõrvane on imeline, selles...
Loe edasiKas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...
Loe edasiSeekord kutsume teid koos mehhiklannade Patricia ja Marilouga valmistama nelja Yucatani köögi traditsioonilist rooga –...
Loe edasiHola amigos! Tervitused Mehhikost! Kui tahad siinset särtsu, maitset ja värvi ka oma toidulauale lisada,...
Loe edasiSeekord püüan tähestiku vormis anda teile ülevaate kõigest, mis mind Horvaatia juures vaimustab. Lõpetuseks pakun...
Loe edasiAasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...
Loe edasiTahad näha, kuidas Bali musta vulkaanilise liivaga rannal valmib kvaliteetne meresool? Siis tule meiega koos...
Loe edasiKas pole nii, et reisil olles tahaks kangesti piiluda kohalike inimeste argiellu, vaadata, kuidas nende...
Loe edasiHei sõbrad, päikselised (ja mõnel päeval ka vihmased, sellised tõsised troopilised ämbriga kallamised) tervitused Balilt!...
Loe edasiMul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....
Loe edasiSeekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...
Loe edasiKui ka Sina oled samasugune Tai köögi fänn nagu meie, siis on tänane postitus just...
Loe edasi