Kuidas tähistada Hiina uusaastat!
Teisipäev, jaanuar 30, 2024Kohe-kohe on algamas Hiina uusaasta. 10. veebruaril algab puudraakoni aasta. Mida hiinlased uus-aastal kindlasti söövad?...
Loe edasiKohe-kohe on algamas Hiina uusaasta. 10. veebruaril algab puudraakoni aasta. Mida hiinlased uus-aastal kindlasti söövad?...
Loe edasiSeekordses postituses kutsun sind koos meiega trühvleid korjama. Just neidsamu maailmakuulsaid gurmaanide lemmikuid seeni. Tegime...
Loe edasiPole kuigi palju toiduaineid, mis paneks särama nii magustoidu kui joogi, nii liha, kala, salatid...
Loe edasiKas tead, et Jaapani köögis kasutatakse tervet rida eriti aromaatseid tsitruselisi? Jaapani retseptides võib kohata...
Loe edasiKas merevärske soolakas auster on just Sinu cup of tea? Või sooviksid sellest delikatessist lihtsalt...
Loe edasiSeekord kutsume teid koos mehhiklannade Patricia ja Marilouga valmistama nelja Yucatani köögi traditsioonilist rooga –...
Loe edasiHola amigos! Tervitused Mehhikost! Kui tahad siinset särtsu, maitset ja värvi ka oma toidulauale lisada,...
Loe edasiSeekord püüan tähestiku vormis anda teile ülevaate kõigest, mis mind Horvaatia juures vaimustab. Lõpetuseks pakun...
Loe edasiKas teadsid, et jaapanlased on täielikud toidu-geeniused? Nende maitsed on viimseni timmitud ja filigraanselt viimistletud....
Loe edasiAasta alguses oli meil võimalus pikemalt ja põhjalikumalt tutvust teha Indoneesia köögiga. Seekordses postituses valmistame...
Loe edasiKas pole nii, et reisil olles tahaks kangesti piiluda kohalike inimeste argiellu, vaadata, kuidas nende...
Loe edasiMul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....
Loe edasiSeekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...
Loe edasiMeil siin ikka seda külma aega jätkub ja seetõttu on minu meelest täiesti omal kohal...
Loe edasiIndia… nii ilus, nii segane, nii vastuoluline. Mulle meeldib vahel India köögiga mängida. Kas oled...
Loe edasiKui ka Sina oled samasugune Tai köögi fänn nagu meie, siis on tänane postitus just...
Loe edasi