Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Blogi


Kuidas valmib sool

Tahad näha, kuidas Bali musta vulkaanilise liivaga rannal valmib kvaliteetne meresool? Siis tule meiega koos...

Loe edasi

Kambodža kokakool

Mul on juba ammu plaanis kutsuda teid blogi vahendusel endaga kaasa Kambodža köögiga tutvust tegema....

Loe edasi

Bordeaux ja canneléd

Seekord kutsun Sind endaga reisile, Prantsusmaale Bordeaux´sse. Bordeaux on eelkõige tuntud kui maailma parimaid ja...

Loe edasi

Imeline India köök

India… nii ilus, nii segane, nii vastuoluline. Mulle meeldib vahel India köögiga mängida. Kas oled...

Loe edasi

Superpäev supertoiduga

Mul on teile hea uudis! Umamist leiad nüüd terve rea erinevaid maailma superfood´e. Täna tutvustan...

Loe edasi

Imelihtne dipikaste

Jagan teiega oma kiir-avastust – kõigest 3 komponenti ja tulemuseks imelihtne dipikaste, mille ma täna...

Loe edasi

Suvekurgid Sichuani moodi

Üks mõnusamaid suviseid ampse on väiksed krõmpsuvad värsked kurgid, kas pole? Seekordsest postitusest leiad retsepti,...

Loe edasi

Mandlikorvid rabarbrikreemiga

Kui Sul on aias veel veidi rabarberit, siis soovitan proovida neid krõbedaid mandlikorvikesi taevaliku rabarbrikreemiga. Meil...

Loe edasi

Wonton, samm sammult

Seekord valmistame koos wontoneid ja seda täiesti nullist alates. Midagi veel lihtsamat on raske ette...

Loe edasi

Maiustame kookosõliga

Kas oled teadlik kookosõli loendamatutest headest omadustest, aga napib ideid, kuidas seda rohkem süüa? Kui...

Loe edasi