Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Lihtne Jaapani okonomiyaki

Print Recipe

Okonomiyaki on traditsiooniline Jaapani pannkook erinevate täidistega. Siin on eriti lihtne okonomiyaki variant kapsaga.

Vaja läheb

Lisandiks

Tee nii

  1. Riivi kapsas hästi peeneks. Sega kapsas rohelise sibula ja pankoga. Klopi munad misopasta ja riivitud ingveriga kokku. Lisa munasegu kapsale. Mudi kätega kõik hästi läbi. Jäta 15 minutiks ootele. Sega majonees ja wasabi pasta kokku.

  2. Kuumuta väiksel (ca 17- 20 cm) läbimõõduga pannil pisut toiduõli. Jaga kapsasegu 4 ossa. Prae 1 osa korraga surudes segu pannil pannilabidaga ca 1-2cm paksuseks. Prae keskmisel kuumusel 3-4 minutit. Pööra taldriku abil ettevaatlikult pannkook pannil teistpidi ja prae veel 2-3 minutit. Tõsta pannilt ja hoia pannkook soojas kuni praed ülejäänud 3 pannkooki.

  3. Serveeri pannkooke niristades neile wasabimajoneesi ja okonomiyaki kastet, lisa marineeritud ingverit, vetikahelbeid ja soovi korral bonito helbeid ja/või Jaapani seitsme vürtsi segu.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Retsepti idee: ajakiri Food & Travel

Kommentaarid

  1. Selles retseptis on üks vale sõna – “lihtne” 😀 Lihtne okonomiyaki on: kapsas, yamaimo pulber (või üks muna) ja jahu + vesi. Peale okonomiyaki kaste ja jaapani majonees ja maitseained soovi korral. Kõik ülejäänud asjad on juba “level up” retsept.

  2. Viimase aja suur lemmik. Praegu eriti hea teha, kui värske varajase kapsa aeg! Homseks brunchiks jälle plaanis ette võtta.
    Kiidavad ka kõik “jänesekapsa” vihkajad. See on ilmselt kewpie hookuspookus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad