Lihtne Jaapani okonomiyaki
Okonomiyaki on traditsiooniline Jaapani pannkook erinevate täidistega. Siin on eriti lihtne okonomiyaki variant kapsaga.

Instructions
  1. Riivi kapsas hästi peeneks. Sega kapsas rohelise sibula ja pankoga. Klopi munad misopasta ja riivitud ingveriga kokku. Lisa munasegu kapsale. Mudi kätega kõik hästi läbi. Jäta 15 minutiks ootele. Sega majonees ja wasabi pasta kokku.

  2. Kuumuta väiksel (ca 17- 20 cm) läbimõõduga pannil pisut toiduõli. Jaga kapsasegu 4 ossa. Prae 1 osa korraga surudes segu pannil pannilabidaga ca 1-2cm paksuseks. Prae keskmisel kuumusel 3-4 minutit. Pööra taldriku abil ettevaatlikult pannkook pannil teistpidi ja prae veel 2-3 minutit. Tõsta pannilt ja hoia pannkook soojas kuni praed ülejäänud 3 pannkooki.

  3. Serveeri pannkooke niristades neile wasabimajoneesi ja okonomiyaki kastet, lisa marineeritud ingverit, vetikahelbeid ja soovi korral bonito helbeid ja/või Jaapani seitsme vürtsi segu.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Retsepti idee: ajakiri Food & Travel