Valge misopasta

3.45 


Kliendi hinnang:
4.89 out of 5
(9 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Valge misopasta

Valge misopasta, 400g. Valge misopasta (shiro miso) erineb teistest selle poolest, et tema fermenteerimisel on kasutatud suures osas riisi, selle värvus on hele, maitse mahe ja magus. 
Valge miso sobib hästi näiteks kergetesse kastmetesse, majoneesi, salatikastmetesse jne. 

Koostisosad: vesi, SOJAoad 30%, riis, sool, alkohol. 
Pärast avamist säilitada külmkapis. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 836kj/199kcal
Rasvad: 6,2g
– millest küllastunud 1g
Süsivesikud: 22g
– millest suhkruid 10g
Valgud: 11g
Sool: 11,6g
Kiudained: 4,9g

  • Tootja: Hikari Miso
  • Riik: Jaapan
  • Toote kaal: 400g

9 arvustust tootele Valge misopasta

  1. 4 out of 5

    Olen teinud miso suppi. Läheb suuga kokku küll!

  2. 5 out of 5

    Teen sellega ramenit, aga saab tegelikult paljudesse retseptidesse pista.

  3. 5 out of 5

    Mõnus, paraja soolasusega . Kasutada saab väga paljudes toitudes.

  4. 5 out of 5

    Mõnusa maitsega toode,mis sobib hästi nii liha kui ka köögiviljadega.

  5. 5 out of 5

    Suurepärane toode. Lisan paljudele roogadele. Annab suppidele mõnusat kõrvalmaitse. Lisan mitte ainult miso supile, vaid ka teistele, nt boršile.

  6. 5 out of 5

    Sobib suurepäraselt tegemaks pasta – salott sibul, küüslauk, sidrunimahl, või, misopasta ning pastavesi. Imehea ja kiire retsept

  7. 5 out of 5

    Oleme teinud misopasta, maitseainete ja õllega lihamarinaadi – mmm, kui maitsev!

  8. 5 out of 5

    Sobib imehästi tegemaks lihtsat misosuppi või misorameni põhjaks.
    Maitselt on see mahe ja kergelt magus, mis on ideaalne näitseks lihasema rameni jaoks (ei varja liha maitset ja toob seda esile).
    Sobib ka hästi tavalisetel suppidele nagu köögiviljasupid ja olen isegi katsetanud pastakastme sees väikse koguse – üllatavalt imehea tuli!

  9. 5 out of 5

    Kõige mõnusam on sibulasektorid koos või ja misoga ahjus röstida ja seda mõnusat segu rahulikul hommikul munadega koos serveerida

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga