Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Apelsiniõie vesi ja pistaatsiad lisavad kuulsale siidisele kooredesserdile Lähis-Ida hõngu, magus panna cotta sobib hästi kokku hapuka vaarikakastmega!

Apelsiniõie vee panna cotta

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

Vaarikakastme jaoks

  • 250 g vaarikaid (võivad olla külmutatud)
  • 50 g suhkrut
  • serveerimiseks pistaatsiapähkleid (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Vala vahukoor potti, poolita vanillikaun pikkupidi ja lisa potti. Lisa suhkur. Lase tasapisi keema tõusta, sega aegajalt. Kui koore pind õrnalt keema hakkab minema, lisa agar (kui kasutad agarit), sega veel 2 minutit ja tõsta pott tulelt. Kui kasutad želatiini lehti, siis leota neid enne külmas vees paar minutit, pigista liigne vesi välja ja sega koore sisse siis, kui keema läinud koore tulelt tõstad.

  2. Nüüd lisa apelsiniõie vesi ja sega kuni saad täiesti ühtlase segu. Maitse, kui tundub, et soovid rohkem apelsiniõie vee maitset, lisa sega veidi juurde. Jaota segu klaasidesse ja tõsta vähemalt 4 tunniks külmikusse.

  3. Vaarikakastme jaoks sega (sulanud) vaarikad suhkurga ja lase mõned minutid keeda. Kui soovid, võid kastme läbi sõela valada, et seemnetest lahti saada, aga kui vaarikaseemnete vastu midagi pole, võib selle etapi vahele jätta.

  4. Serveeri panna cottat koos vaarikakastme ja hakitud pistaatsiatega.

Märkused

Idee: emiliemurmure.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad