Agar-agar
2.65 €
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Agar-agar
Agar-agar, 30 g. Vetikatest valmistatud taimne tarrendaja želatiini asendamiseks.
Kasutamine: võib leotada esmalt 1 – 2 tundi soojas vees (16 – 25°C) võttes 1 osa agar-agari kohta 20 – 30 osa vett. Kurna. Keeda vedelikus (koos toiduainega, mida soovid tarrendada) kuni agar-agar on lahustunud. Vedelik hakkab tarrenduma jahtudes alla 40°C.
Koostisosad: agar-agar
Toode võib sisaldada sinepi ja gluteeni jälgi.
Säilitada kuivas ja jahedas, eemal otsese päikesevalguse eest.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 774 kJ / 193 kcal
rasvad: 0,6 g
– millest küllastunud 0 g
süsivesikud: 3 g
– millest suhkruid 0 g
valgud: 0,4 g
kiudained: 88 g
sool: 0,1 g
- Riik: Hiina
- Toote kaal: 30g
Mariann –
Taimsete pasteetide essential. 😉 Me mikserdame lihtsalt viimase komponendina pasteedisegu sisse, ajame kuumaks ja kallame vormidesse. Tahenemine algab kohe ja toimub üsna kiiresti, külmikus alla tunni on valmis. Teine variant on ajada vesi keema, vispeldada agar ja siis valada pasteediseguga kokku, ent peab olema kiire, kuna taheneb ruttu (tahkema pasteedi jaoks on hea panna rohkem agarit, tuleb vaid kiiremini tegutseda).
Katrin –
Kiire, lihtne ja mugav
Olga Castaneda –
Väga hea toode 🙂
Irina Tsh –
Odav aga hea agar. Soovitan.