Apelsiniõie vesi
5.40 € -20%Original price was: 6.75 €.Tavahind 6.75 €Current price is: 5.40 €.
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Apelsiniõie vesi
Apelsiniõie vesi, 100ml. Apelsiniõie vesi on aromaatne vesi, mille valmistamiseks on kasutatud kõrges kontsentratsioonis apelsiniõisi. See on Põhja-Aafrikas kasutusel küpsetiste, kuskussi ja rahustavate jookide maitsestamiseks. Kasuta apelsiniõie vett kreemides, vahtudes, jäätistes, keeksides, vanilli, mandli ja sidruni dessertides. Proovi nt teha panna cotta‘t.
See apelsiniõievesi on toodetud Cap Bon´i perede poolt Tuneesias. See on sealse köögi üks tähtsamaid koostisosi ning oluline ka sealsete pulma ja sünni pidustuste juures.
Apelsiniõie vesi nahahoolduses
Apelsiniõie vesi on väärtuslik abiline ka nahahoolduses. See sobib kõigile nahatüüpidele. Teeb naha säravaks ja ergutab vereringet. Kasuta loodusliku toonikuna enne niisutava kreemi pealekandmist või peale näopuhastust. Sobilik isegi tundlikule nahale ja beebidele.
Sobib ideaalselt ka ruumide õrnaks lõhnastamiseks, selleks pihusta veidi apelsiniõievett tuulutatud ruumidesse.
Apelsiniõievesi maailma köökides
Prantsusmaal – gibassier ja pompe a l´huile (saiad), Madeleine’i keeksikesed
Hispaanias – kuningate kook (Roscón de Reyes)
Mehhiko – pulmatordid, Surnutepäeva kook
USA – skoonepätsikesed, vahukommid, kokteilid
Lähis-Ida – baklava, maitsevesi
Maroko – traditsioonilistes küpsetistes
jne
Koostisosad: 100% apelsiniõie vesi
Ei sisalda säilitusaineid. Pärast avamist säilitada külmkapis.
- Tootja: Terre Exotique
- Riik: Tuneesia
- Toote kaal: 100 ml
Peeter Paasmäe –
Retseptid sisaldavad mõnikord mitte-just-ülearu-tavalisi koostisosi. Ja ka võimalusi neid millegi tavalisemaga (justkui) asendada.
Võtsin nõuks meisterdada üks Tart Tropezienne, kus seesama apelsiniõie vesi on nii kreemi kui ka brioche’i niisutamise siirupis kirjas. Nimetati ka võimalust asendada see apelsini+sidruni koorega, ent rõhutati: kui vähegi võimalik – kasutada ikkagi nimetatud vett, kuna see on lihtsalt nii erinev ja just iseomane nimetatud küpsetisele.
Täpselt nii oligi: tulemuseks oli täiesti imetabase maitsega kook! Kõik olid vaimustuses. 🙂
Tagantjärele oskan öelda / ette kujutada, et pakutud “asendusega” oleks saanud – lihtsalt hea. Aga apelsiniõie veega on see – imeline!
Soovitan soojalt, mis muud! 🙂
Ave –
Ostsin kunagi apelsiniõie vee dessertide maitsestamiseks. Kõige enam sobis see minu arvates hõrkudesse leebetesse külmadesse kreemidesse, milles ei ole liiga tugevaid muid maitseid. Ja ka jahutavatesse jookidesse. Õige pea avastasin aga selle toote mõju ja mõnu hoopis näonahal 🙂 Sealt alates on pudelike kolinud köögikapist vannituppa kosmeetikakappi.