Pähkel šokolaadis – kiire, lihtne, maitsev ja ilus
Neljapäev, jaanuar 22, 2015Mõnusatest kohvikõrvastest pole kunagi küllalt, kas pole. Täna jagan teiega retsepti (või no olgem ausad, see kahe komponendiga snäkk pole retsept, vaid idee), kuidas panna tervislik tume šokolaad ja tervislik Kreeka pähkel kokku ja saada magus snäkk, mis on ühtaegu maitsev, tervislik, ilus vaadata ja imelihtne teha.
Kreeka pähkel šokolaadis
Vaja läheb:
* Kreeka pähkleid (saad siit)
* tumeda šokolaadi nööpe (saad siit)
Tee nii:
sulata veevannil šokolaad (seda kulub suurte vaoliste pähklite katmiseks üksjagu palju). Nööbid sulavad eriti kiiresti ja ühtlaselt, aga võib kasutada muidugi ka hakitud tumedat šokolaadi. Pista puhas nõel Kreeka pähkli sisse ja kasta see sulašokolaadi. Lase üleliigsel šokolaadil tagasi potti nõrguda ja tõsta pähkel köögipaberiga kaetud alusele. Kui kõik pähklid on šokolaadi sisse kastetud, tõsta alus külmkappi vähemalt tunniks ajaks kuni šokolaad tahkeks muutub.
Ja nii lihtne selle ilu tegemine ongi!
Geniaalseid maitseelamusi soovides,
PS! Facebookis jälgib meid juba üle 17 500 toidusõbra. Tule ka: Umamipood.
Lihtne ja maitsev 🙂
Lihtne maius kodus valmistamiseks.
Väga isuäratavad. Proovin esimesel võimalusel 🙂