Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Maguskartuli brownied

Print Recipe

Mitte keegi ei saa aru, et suuremalt jaolt koosnevad need rikkalikult šokolaadised brownied maguskartulist! Nisujahu asemel pähklijahud, enamus suhkrut asendatud steviaga, 100% vegan - südametunnistus võib vabalt hingata, kui järgmise tüki järele haarad!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata lameda põhjaga (minu oma oli 20*25cm) küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Koori ja tükelda maguskartul. Keeda või auruta kuni tükid on täiesti pehmed. Kurna ja purusta kahvliga ühtlaseks. Lisa pähklijahud, kakaopulber, stevia, suhkur, kookosõli, vanillipasta või -ekstrakt, küpsetuspulber ja sool, sega ühtlaseks. Haki šokolaad ja sega taignasse. Laota tainas ahjuvormi ja silu pealt spaatliga enam-vähem siledaks. Küpseta 40 minutit. Tõsta ahjust välja, lase 10-15 minutit jahtuda. Lõika ruutudeks ja naudi!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad