Maguskartuli brownied
Print Recipe
Mitte keegi ei saa aru, et suuremalt jaolt koosnevad need rikkalikult šokolaadised brownied maguskartulist! Nisujahu asemel pähklijahud, enamus suhkrut asendatud steviaga, 100% vegan - südametunnistus võib vabalt hingata, kui järgmise tüki järele haarad!
Vaja läheb
- 1 suur või 2 väiksemat maguskartulit
- 100 ml mandlijahu (Vaata toodet)
- 30 ml sarapuupähkli jahu (Vaata toodet)
- 120 ml kakaod (Vaata toodet)
- 100 ml stevia (Vaata toodet)
- 30 ml pruuni suhkrut (Vaata toodet)
- 60 ml sulatatud kookosõli (Vaata toodet)
- 1 tl vanillipastat või -ekstrakti (Leiad vanilli pasta siit ja vanilliekstrakti siit)
- 1 tl küpsetuspulbrit
- näpuotsaga roosat soola (Vaata toodet)
- 50-100 ml hakitud tumedat šokolaadi (Vaata toodet)
Tee nii
-
Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata lameda põhjaga (minu oma oli 20*25cm) küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Koori ja tükelda maguskartul. Keeda või auruta kuni tükid on täiesti pehmed. Kurna ja purusta kahvliga ühtlaseks. Lisa pähklijahud, kakaopulber, stevia, suhkur, kookosõli, vanillipasta või -ekstrakt, küpsetuspulber ja sool, sega ühtlaseks. Haki šokolaad ja sega taignasse. Laota tainas ahjuvormi ja silu pealt spaatliga enam-vähem siledaks. Küpseta 40 minutit. Tõsta ahjust välja, lase 10-15 minutit jahtuda. Lõika ruutudeks ja naudi!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Üle pika aja ka üks retsept, mis ka mulle sobib, tänan!