Maguskartuli brownied
Print Recipe
Mitte keegi ei saa aru, et suuremalt jaolt koosnevad need rikkalikult šokolaadised brownied maguskartulist! Nisujahu asemel pähklijahud, enamus suhkrut asendatud steviaga, 100% vegan - südametunnistus võib vabalt hingata, kui järgmise tüki järele haarad!
Vaja läheb
- 1 suur või 2 väiksemat maguskartulit
- 100 ml mandlijahu (Vaata toodet)
- 30 ml sarapuupähkli jahu (Vaata toodet)
- 120 ml kakaod (Vaata toodet)
- 100 ml stevia (Vaata toodet)
- 30 ml pruuni suhkrut (Vaata toodet)
- 60 ml sulatatud kookosõli (Vaata toodet)
- 1 tl vanillipastat või -ekstrakti (Leiad vanilli pasta siit ja vanilliekstrakti siit)
- 1 tl küpsetuspulbrit
- näpuotsaga roosat soola (Vaata toodet)
- 50-100 ml hakitud tumedat šokolaadi (Vaata toodet)
Tee nii
-
Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata lameda põhjaga (minu oma oli 20*25cm) küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Koori ja tükelda maguskartul. Keeda või auruta kuni tükid on täiesti pehmed. Kurna ja purusta kahvliga ühtlaseks. Lisa pähklijahud, kakaopulber, stevia, suhkur, kookosõli, vanillipasta või -ekstrakt, küpsetuspulber ja sool, sega ühtlaseks. Haki šokolaad ja sega taignasse. Laota tainas ahjuvormi ja silu pealt spaatliga enam-vähem siledaks. Küpseta 40 minutit. Tõsta ahjust välja, lase 10-15 minutit jahtuda. Lõika ruutudeks ja naudi!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.