Maguskartuli brownied
Mitte keegi ei saa aru, et suuremalt jaolt koosnevad need rikkalikult šokolaadised brownied maguskartulist! Nisujahu asemel pähklijahud, enamus suhkrut asendatud steviaga, 100% vegan – südametunnistus võib vabalt hingata, kui järgmise tüki järele haarad!

Instructions
  1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata lameda põhjaga (minu oma oli 20*25cm) küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Koori ja tükelda maguskartul. Keeda või auruta kuni tükid on täiesti pehmed. Kurna ja purusta kahvliga ühtlaseks. Lisa pähklijahud, kakaopulber, stevia, suhkur, kookosõli, vanillipasta või -ekstrakt, küpsetuspulber ja sool, sega ühtlaseks. Haki šokolaad ja sega taignasse. Laota tainas ahjuvormi ja silu pealt spaatliga enam-vähem siledaks. Küpseta 40 minutit. Tõsta ahjust välja, lase 10-15 minutit jahtuda. Lõika ruutudeks ja naudi!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.