Mandlijahu
  • BIO
  • BIO
  • bio

5.95 


Kliendi hinnang:
4.98 out of 5
(43 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Mandlijahu

Mandlijahu, 300g. See on jahvatatud kooritud  magusmandlitest jahu, mis sobib hästi küpsetamiseks, dessertide valmistamiseks jne. Lisab mahlakust ja rikkalikku pähklist maitset. Ideaalne makroonide valmistamiseks, koogitäidistes (nt Sacher tort), martsipani tegemiseks, Prantsuse küpsetiste frangipane kreemi sees (nt traditsioonilise Galette des Rois sees) jne.
Koostisosad: 100% mandlid. 

• gluteenivaba
• sisaldab palju rohkem kasulikke toitaineid (nt kaltsium ja magneesium), kui nisujahu

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 2664 kJ / 644 kcal
rasvad: 54 g
– millest küllastunud 4,2 g
süsivesikud: 10 g
– millest suhkruid 6,9 g
valgud: 24 g
sool: 0 g
kiudained: 11 g

  • Tootja: Alvo
  • Riik: USA
  • Toote kaal: 300g

43 arvustust tootele Mandlijahu

  1. 5 out of 5

    Erinevates kookides asendamatu komponent.

  2. 5 out of 5

    Kuskil on miskit möödas.

    süsivesikud: 10 g
    – millest suhkruid 6,9 g
    kiudained: 11 g

    Kiudained on siiski osa süsivesikutest, seeditav või mitte.

    Ehk kas siis on süsivesikuid 21g millest suhkruid 6,9g? Või on süsivesikuid 17,9g millest suhkruid 6,9g?

    5 tärni, sest toode on hea ning kasutan igapäevaselt nisujahu asemel.

    • Indrek, teil on õigus, kiudained kuuluvad süsivesikute hulka, kuid EL toitumisalasel teabel tuuakse kiudained etiketil üldjuhul välja eraldi (antud juhul siis kiudained liita süsivesikute juurde ja saate 22 g). Miks nii on, ma ei oska öelda ja segadus võib tekkida, kuna USA toitumisalasel teabel märgitakse erinevalt EL kiudained süsivesikute alla.

  3. 5 out of 5

    Ideaalne mandlijahu tärklise- ja süsivesikuteta õunakoogi küpsetamiseks. Soovitan südamest!

  4. 5 out of 5

    Ideaalne makroonide jaoks. Hea suurusega pakend.

  5. 5 out of 5

    Kasutasin esimest korda ja väga meeldis!

  6. 5 out of 5

    Minu lemmik.Kasutan mandlileiva küpsetamiseks.

  7. 5 out of 5

    Olen tellinud mitu korda, väga hea küpsetitis teha.

  8. 5 out of 5

    Kvaliteetne ja hea toode.

  9. 5 out of 5

    Väga hea jahu makroonide tegemiseks.

  10. 5 out of 5

    Imeline toode kvaliteetsete küpsetiste tegemiseks-

  11. 5 out of 5

    Parim biskviittaigen tuleb sellest mandlijahust.

  12. 5 out of 5

    Kvaliteetne,küpsetistes asendamatu

  13. 5 out of 5

    Makroonide jaoks sobib väga hästi!

  14. 5 out of 5

    Diabeetiku küpsetistes asendamatu. Kiidan väga

  15. 5 out of 5

    Suurepärane jahu küpsetiste tegemiseks. Ootan põnevusega makroonitegu, loodan, et õnnestub.
    Lisaks jõudis kaup ülikiiresti Saaremaale.

  16. 5 out of 5

    Lea Mandlijahu on minu suur lemmik, küpsetan ja maitsestan küpsetisi sellega.

  17. 5 out of 5

    Mandlijahu. Minu ja tütre uus lemmik. Armastame väga küpsetada. Parema tervise nimel, valin alati selle toote.Kuna on gluteenivaba .
    Rõõmsat aastalõppu!

  18. 5 out of 5

    Mandlijahuga kaeraküpsised, šokolaadikook ja makroonid…meie maja lemmikud!

  19. 5 out of 5

    Mu lemmik!

  20. 5 out of 5

    suurepärane toode küpsetamiseks
    #aasta-lõpu loos

  21. 5 out of 5

    Parim jahu küpsetistesse 🙂

  22. 5 out of 5

    Mandlijahu on väga hea küpsetamiseks. Eriti hea teha küpsiseid ja piparkooke. Väga hea toode.

  23. 5 out of 5

    Minu lemmiktoode

  24. 5 out of 5

    Suurepärane mandlijahu makroonide tegemiseks. Ei vaata teiste mandlijahude poolegi enam 🙂

  25. 5 out of 5

    Väga hea jahu, mida küpsetistele lisada 🙂 + hea väike pakk

  26. 5 out of 5

    Kuidas sellest jahust klassikalist juustukoogi põhja küpsetada saaks? Mitu grammi jahu u. 26cm vormi katmiseks läheb ja palju õli vms lisama peaks? Kuna jahu sisaldab juba õli, siis kas ekstra või taigna valmistamiseks on vajalik?

    • Kuna tegu on traditsioonilise mandlijahuga, siis otsige mõni retsept, milles on juustukoogi põhjas mandlijahu kasutatud ja järgige retsepti. Ühe variandina võite proovida näiteks seda põhja, mida kasutasime siin beseekattega rabarbrikoogis: https://umami.ee/rabarberi-hooaeg/. Tervitades, Juta, umami.ee

  27. 5 out of 5

    Väga hea küpsetistes

  28. 5 out of 5

    Mandlijahu on hea küpsetistes ning samuti kala paneerimiseks.

  29. 5 out of 5

    Mandlijahust küpsetised on saanud meie peres üheks lemmikuks ning eriti hea, et sobivad ka gluteenitalumatuse korral.

  30. 5 out of 5

    Mandlijahust tehtud koogid on nii maitsvad!

  31. 5 out of 5

    Kuna pereliikmel on gluteenitalumatus, siis mandlijahu on päris tihti kasutusel, tegelikult maitsevad sellega valmistatud küpsetised loomulikult ka kõigile teistele – mõnus pähkline mekk.

  32. 5 out of 5

    Väga hea jahu küpsetistesse, jääb hea pähkline maitse!!

  33. 5 out of 5

    parim küpsetistesse!

  34. 5 out of 5

    Parem dessertidele!

  35. 5 out of 5

    Meie gluteenivaba lemmik, teeb küpsetised toitvalt maitsvaks. Ostsin siis, kui hind oli madalam, praegu hind väga kõrge mis paneb piiri.

  36. 5 out of 5

    lemmik!

  37. 5 out of 5

    Mandlijahu on vaieldamatu lemmik!

  38. 5 out of 5

    Minu lemmik!

  39. 4 out of 5

    Mandlijahu on super, aga hind võiks soodsam olla

  40. 5 out of 5

    kõik koogid on sellest jahust tehtuna nii head!

  41. 5 out of 5

    Gluteeni vältimiseks küpsetistes asendamatu

  42. 5 out of 5

    Minu lemmik!

  43. 5 out of 5

    Olen korduvalt tellinud, hea suurusega pakk. Kasutan makroonide tegemiseks ja mandlibiskviidi jaoks.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga