Kaerahelbepuder jaapanipäraselt, misopasta ja seesamiseemnetega

Print Recipe

Puder on hea hommikusöök, aga igal hommikul täpselt sama süüa on igav, kas pole. Õnneks on mängumaa lõputu. Proovi näiteks misopastaga jaapanipäraseks maitsestatud putru, millele mõnusat pähklist lisamekki lisavad seesamiseemned.

Vaja läheb

  • 100 g kaerahelbeid
  • 1 spl misopastat (Saad siit)
  • 2 spl seesamiseemneid (musti, valgeid, umega või hoopis gomasio soola) (mustad, valged, umega, gomasio)
  • 2 spl head oliiviõli (Saad siit)
  • serveerimiseks avokaadot, murulauku, värskeid idusid

Tee nii

  1. Lahusta misopasta pudrukeetmise vees. Lisa kaerahelbed ja keeda puder valmis (keetmisaeg sõltub helvestest, täisterahelbed keevad kauem kui kiirkaerahelbed, vt pakendit). Maitsesta putru vajadusel soolaga. Jaota puder kaussidesse, puista üle seesamiseemnetega, lisa avokaadoviilud, nirista üle hea oliiviõliga ja puista peale idusid ning hakitud murulauku.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad