Pimientos de padron – imelihtne snäkk Hispaaniast
Teisipäev, mai 27, 2014Suvi on sõprade, õdusate õhtute ja lihtsate snäkkide aeg. Täpselt paras aeg jagada teiega üht imelihtsat Hispaania snäkki, mil nimeks pimientos de padron ja koostisosi täpselt 3.
Pimientos de padron
Vaja läheb:
*100 g värskeid pimientos de padron piprakaunu (saadaval nt Rimis)
*3spl oliiviõli
*1tl soolahelbeid
Tee nii:
Kuumuta pann ja lisa sellele oliiviõli. Tõsta pannile ühe kihina terved piprakaunad. Prae need igast küljest kobrutavaks ja tumedaks. Tõsta taldrikule ja puista üle soolahelvestega. Naudi kohe külma valge veini kõrvale!
Imelist suve soovides,
PS! Facebookis jälgib meid juba üle 15 500 toidusõbra. Tule ka: Umamipood.