Pähkli-šokolaadi küpsised (gluteenivaba, piimavaba)

Prindi retsept

Kogus ca 28 tk

Vaja läheb

  • 60 ml rafineerimata roosuhkrut (Saad siit)
  • 0,5 tl soodat
  • näpuotsaga soola
  • 3 spl extra virgin kookosõli (Saad siit)
  • 1-2 tk tonkauba (või 2tl vanillipastat) (Saad siit)
  • 2 tk muna
  • 350 ml mandlijahu (Saad siit)
  • 100 ml õlivaba sarapuupähkli jahu (Saad siit)
  • 100 g šokolaadinööpe

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 180C kraadini. Sega kokku suhkur, sooda, sool, sulatatud kookosõli ja sega ühtlaseks. Lisa vanill või tonkauba, lahtiklopitud munad ja mandli- ning pähklijahu. Sega ühtlaseks. Lisa šokolaadinööbid ja sega veelkord.  Vooli niiskete käte vahel tainast väiksed pallid ja vajuta kergelt lapikuks. Jaota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 15-20 min (olenevalt küpsiste suurusest) kuldseks. Lase jahtuda. Hoia õhukindlas karbis. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo