Tonka uba
8.35 € -16%Original price was: 9.89 €.Tavahind 9.89 €Current price is: 8.35 €.
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Tonka uba
Tonka uba, 50g. Vürts dessertide maitsestamiseks, meenutab vanilli ja karamelli. Aromaatne ja mitmetahuline nii maitse kui lõhna poolest. Suure koguse dessertide ja kookide maitsestamiseks piisab väiksest kogusest riivitud tonka oast. Tonka oast on saanud väga populaarne toode maailma tippkokkade seas.
Koostisosad: tonka uba*
* orgaanilisest põllumajandusest
Rohkem põnevaid fakte tonkast ja selle ajaloost loe SIIT
Kasuta nt:
*kookose või Kreeka pähkliga dessertides;
*brüleekreemides, panna cottas
*makroonides, riisipudingus
*puuviljasalati kastmes
*lisa eksootikat oma pannkoogitaignasse
*või proovi hoopis soolastes roogades – lisa veidi grillitud krevettidele või vasikalihale
Retseptid Tonka oaga:
* Mandarinikook mandlijahuga
* Kreemine kook tonkaga
* Banoffee juustukook
- Tootja: Terre Exotique
- Riik: Brasiilia
- Toote kaal: 50g
Tiina –
Kas purgis on siis oad tervel kujul? Kas midagi muskaatpähkli sarnast? Mitu uba purgis on?
Gerli | Umami –
Tere! Jah, oad on tervel kujul, mida saab riivida nagu muskaatpähklit. Purgis võiks olla umbkaudu 20 uba.
GerlyKaplinski –
Tõeline lemmik. Kasutan samuti vanilje asemel praktiliselt kõikides magusates roogades. Sööjad alati imestavad, mis selle salapäraselt magusa maitse ja lõhna taga peitub.
Maarja Sepp –
See aroom on nii võrratult hea. Ostsin prooviks justnimelt soovituslike arvustuste peale ja panen teda kõikidesse võimalikesse magustoitudesse ja küpsetistesse vanilje asemel – annab selle mõnusa nüansi. Soovitan!
Mari-Liis –
Tonkaubadel on isuäratav, veidi mandlit või pigem amarettot meenutav lõhn ja maitse. Lisasin kohvile hästi väheke ja maitse oli täiesti tuntav. Leiab kindlasti kasutust ka magustoitudes ja küpsetistes 🙂
Keryth Sikk –
Kui tahad põnevust, sügavust ja magusust ilma lisa suhkruta.
Merje –
Huvitav maitse- korraga nii karamelli kui vanilje noodid. Kindlasti proovin erinevates magustoiutudes.
Ingrit –
Tonka on annab kohvile mõnusa nüansi, lihtsalt riivi kas suhkru või mee sisse.
Marju Puusepp –
Soetasin tonkaoa maitseaineriiulisse just siinsete ülivõrdes kommentaaride toel. Sellest on saanud meie pere kokkade lemmik. Hetkel veel kasutanud vähe, aga lisame rõõmuga maitseelmuse tugevdamiseks dessertidele.
Kersti Kohtla –
Brüleekreemi sees tonka uba. Lihtsalt võrratu:)
Ülle –
Siiani olen tonka uba kasutanud küpsetistes, nüüd tegin panna cottat. Lihtsalt IMELINE. Tasub proovida. 🙂
Kristi –
Kasutamismugavus küll annab soovida aga maitse korvab selle kuhjaga. Väga mõnus ja kuna seda väga laialt ei kasutata, siis alati saab meeldiva üllatuse osaliseks.
Ave –
Mitte ehk kõige mugavam riivimiseks, aga kogu see riivimise vaev on seda väärt! Üks mu lemmikutest pea igas küpsetises. Nimetan seda “salakomponendiks”, sest keegi ei ole seni suutnud maitset ära arvata. Kasutan vahel terakest ka kohvi maitsestamisel.
Iina –
Suurepärane toode! Kohe ei teagi, kuidas enne seda magustoitudele maitseid saadi 🙂
Marilyn –
Selle aasta parim avastus! Annab imelise maitse magustoitudele, lisan ka pudrule, kohvile ja jäätisele.
Keili –
Tonka uba annab väga hea maitse magustoitudele
Heliis –
Suurepärane avastus, annab paljudele magustoitudele väga mõnusa maitse!
Tiivi –
Kõik kreemid jm magustoidud tulevad väga head nende ubadega.
Kristi –
Välimust suurt ei ole, aga mis maitse suudab tonkauba anda magustoitudele! Suurepärane lisand näiteks kõigile piimatoodetel põhinevatele magustoitudele (kohupiimakoogid, juustukoogid, panna cotta, crème brûlée…) Annab just selle vajamineva särtsu juurde!
Siiri –
Imeline aroom! Lisasin panna cotta’le ja jäin väga rahule.
Kaie –
Tonkaoad on mu lemmik maitseaine magustoitudele, küpsetistele lisamiseks. Väga meeldiv maitse ja aroom.
Maria –
Annab põneva maitsenüansi crème brûlée’le, kuid tegelikult sobib peaaegu kõikidesse magustoitudesse.
Jan –
Tonka oad on super!
Kasutasin puuviljasalatis,dessertis,lisasin bubertile ja mannapudrule 🙂 Selline huvitav maitse,kommi ja vanilli maitse.
Katsetada on veel palju.
Marina Mari –
Tonka oad on imelised looduse kingitused,meeldib väga nende aroom ja maitsebukett.
Olen lisanud kohvile,kakaole ja teele – soovitan proovida,nii omapärase joogi saate 🙂
Omatehtud moosidele ja mahlale,rääkimata magusadest kookidest. Jäätisekokteili sisse sobib ka.
Terje –
Tonkaga jäätis on täiesti imeline.
admin –
Aromaatsuse tipp. Troopiline ja eksootiline. Sobib hästi jäätisesse.
mariann@volkonski.com –
Tonkauba (mis, muide, kirjutatakse kokku üheks sõnaks ;)) on koos safraniga mu lemmik komponent toorkookide ja -keekside valmistamisel. Need kaks lihtsalt sobivad kokku. Sobib ka banaanijäätise ja muude kahvatu maitsega dessertide elustamiseks. Jahvatamiseks jällegi korralik masin (Andrew Jamesi roostevabast terasest jahvataja). Kui väikeses koguses vaja, võib ju püüda riivida, aga siis peab hea riiv olema. 😉