Šokolaadi-mustika muffinid
Print Recipe
Selliseid šokolaadimuffineid on lausa lust süüa, sest magusa söömisest tingitud südametunnistuse piinad võib kohe ära unustada, midagi ebatervislikku neis lihtsalt pole.
Vaja läheb
- 150 g mandlijahu (Vaata siit)
- 20 g suhkruta tumedat kakaod (Vaata siit)
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 muna
- 1 tl vanilliekstrakti (Vaata siit või siit)
- 60 ml pekaaniõli (Vaata siit)
- 60 ml piima (või mandlipiima, sarapuupähkli piima, sojapiima, riisipiima) (Vaata siit või siit)
- 70 ml agaavisiirupit või vahtrasiirupit (agaavisiirup siin ja vahtrasiirup siit)
- 100 g mustikaid
Tee nii
-
Kuumuta ahi 180C-ni. Sega kausis mandlijahu, kakao ja küpsetuspulber. Lisa lahti klopitud munad, õli, piim, vanilliekstrakt ja siirup. Sega ühtlaseks tainaks. Jaota tainas muffinivormide vahel ära. Tõsta iga muffini keskele lusikatäis mustikaid ja suru need lusikaga muffini sisse. Küpseta 20-25 minutit kuni muffinid on läbi küpsenud. Lase jahtuda ja serveeri tee või kohvi kõrvale.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Väga maitsvad muffinid ja ülitervislikud 🙂 Milline imeline kooslus