Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Šokolaadi – punase oa brownied

Print Recipe

Punased ehk adzuki oad on Aasias väga levinud koogi- ja maiustuse tooraine. Sellised brownied on gluteenivabad ja tänu punastele ubadele on neis ohtralt kiudaineid.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 160C kraadini. Kata 20 cm äärega ruudukujuline ahjuvorm küpsetuspaberiga. Sulata 75 g šokolaadi ja õli vesivannil. Sega oapasta munade ja vanillipastaga ning kasuta saumikserit, et need ühtlaseks töödelda. Lisa šokolaadi ja õli segu oa-muna segusse. Sega hulka kakao, mandlijahu ja ülejäänud hakitud šokolaad. Küpseta 30-35 minutit. Lase jahtuda ja sõelu browniede pinnale veidi kakaod.

Kommentaarid

  1. Kas ubadelt tuleb kestad eemaldada või blenderdada koos kestadega, et saada pasta?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad