Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Šokolaadi – punase oa brownied
Print Recipe
Punased ehk adzuki oad on Aasias väga levinud koogi- ja maiustuse tooraine. Sellised brownied on gluteenivabad ja tänu punastele ubadele on neis ohtralt kiudaineid.
Vaja läheb
- 150 g tumedat šokolaadi (Vaata siit)
- 80 ml pekaanipähkli- või kookosõli (pekaanipähkliõli saad siit, kookosõli siit)
- 500 g punase oa pastat (Vaata siit)
- 1 tl vanillipastat (Vaata siit)
- 2 muna
- 1 spl kakaod (Vaata siit)
- 40 g mandlijahu (Vaata siit)
Tee nii
-
Kuumuta ahi 160C kraadini. Kata 20 cm äärega ruudukujuline ahjuvorm küpsetuspaberiga. Sulata 75 g šokolaadi ja õli vesivannil. Sega oapasta munade ja vanillipastaga ning kasuta saumikserit, et need ühtlaseks töödelda. Lisa šokolaadi ja õli segu oa-muna segusse. Sega hulka kakao, mandlijahu ja ülejäänud hakitud šokolaad. Küpseta 30-35 minutit. Lase jahtuda ja sõelu browniede pinnale veidi kakaod.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
väga isuäratav kook!!!!!!proovin teha!!!!!!!
Tere
Väga hea šokolaadikook, mis ka tervisele kasulik! Üks lemmikutest!
Minu lemmikretsept!!!
Isuäratav, proovin teha 🙂