Röstitud rabarber chia-jogurti ja pähkligranolaga

Print Recipe

See ilus ja tervislik magustoit sobib nii mõnusaks hommikusöögiks kui uhkeks desserdiks, kas pole?

Vaja läheb

Röstitud rabarberi jaoks

  • mõned rabarberivarred
  • veidi Tseilon kaneeli (Saad siit)
  • veidi purustatud kardemoni (Saad siit)
  • isu järgi rafineerimata roosuhkrut (Saad siit)

Jogurti jaoks

Pähkli granola jaoks

Tee nii

Röstitud rabarber

  1. Pese rabarberid ja lõika paari cm pikkusteks juppideks. Jämedamad varred poolita ka pikkupidi. Laota rabarberitükid ahjuvormi, lisa kaneel, kardemon ja suhkur. Sega kõik korralikult läbi ja laota rabarberitükid nii, et nad oleksid vormis ühtlase õhukese kihina. Küpseta ahjus 180C kraadi juures ca 20 minutit. Sega küpsetamise jooksul paar korda rabarbereid.

Jogurt

  1. Jaga Kreeka jogurt kaheks osaks. Sega ühte osasse chia seemned, maitsesta steviaga. Lisa maitseks laimimahla. Teine osa maitsesta stevia ja vanillipastaga.

Pähkligranola

  1. Kuumuta ahi 160C kraadini. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Sega kokku kõik koostisosad ja sega hästi läbi. Laota saadud segu õhukese kihina ahjuplaadile ja küspeta 20 minutit aegajalt segades.

  2. Pane kokku kihiline dessert - alusta röstitud rabarberiga, lisa chia jogurt, vanilli jogurt ja granola. Naudi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad