Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Vegan ceviche palmisüdametest

Print Recipe

Ceviche on tavaliselt tsitruseliste hapus mahlas "küpsetatud" värsketest mereandidest roog, mis on levinud Ladina-Ameerika köökides. Palmisüdamed tulevad aga appi, kui ka veganid soovivad särtsakat cevichet nautida.

Vaja läheb

  • 1 purk palmisüdameid (Vaata siit)
  • 2 - 3 punast või kollast tomatit
  • 1 punane või kollane paprika
  • 1 punane sibul
  • suur peotäis hakitud koriandrit
  • 1 avokaado (soovi korral)
  • 2 laimi mahl
  • 4 viilu marineeritud jalapenot (Vaata siit)
  • maitse järgi soola (Vaata siit)
  • maitse järgi suhkrut
  • tortillatšipse serveerimiseks (Vaata siit)

Tee nii

  1. Kurna ja loputa sõelal palmisüdamed. Haki väikesteks kuubikuteks palmisüdamed, tomatid, paprika, sibul ja jalapeno viilud. Lisa koriander ja sega kõik kokku. Lisa laimimahl ja maitsesta soola ning vajadusel suhkruga. Puhasta avokaado ja lõika keskmise suurusega kuubikuteks, sega ettevaatlikult ceviche sekka. Serveeri vegan cevichet tortilla tšipsidega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad