Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Lihtne ja taimne jaapanipärane snäkk, mille kõrvale tasub kindlasti pakkuda ka sojakastme põhjale valmistatud dipikastet.
Tofu tempura dipikastmega
Print Recipe
Vaja läheb
- 300 g siidist tofut (Vaata toodet)
- 150 g tempura jahu (Vaata toodet)
- veidi soola (Vaata toodet)
- maapähkliõli või kookosõli praadimiseks (Vaata toodet) või (Vaata toodet)
Kastme jaoks
- 5 spl sojakastet või tamarit (sojakaste) (tamar)
- 1/2 tl purustatud ingverit (Vaata toodet)
- 1 spl laimi mahla
- soovi korral seesamiseemneid või tšillihelbeid (valged seesamiseemned) (tšillihelbed)
Tee nii
-
Vala potti nii palju õli, et selle kiht oleks minimaalselt 3-4cm paksune. Kuumuta õli ja testi selle kuumust saiatükiga. Lõika tofu ca 1cm paksusteks kangideks.
-
Sega kausis tempura jahu ja veidi soola. Keeruta tofutükke jahus, kuni need igast küljest jahuga kaetud on. Friteeri tofukange kuumas õlis, kuni need kergelt kuldseks muutuvad. Tõsta köögipaberile nõrguma.
-
Valmista kaste, selleks sega kõik kastme koostisained kokku, maitse. Serveeri tofukange valminud kastmega.