Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Spargel Shandongi moodi
Print Recipe
Kogus
4 portsjonit
Vaja läheb
- 700 g spargleid
- 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 2 tl seesamiõli (Vaata toodet)
- mõned tilgad tšilli õli (Vaata toodet)
- 1 tl seesamiseemneid (röstitud) (Vaata siit või siit)
Tee nii
-
Koori kergelt sparglite alumised osad ja lõika sparglid ca 5 cm pikkusteks tükkideks.
-
Aja suur pott veega keema ja keeda spargleid umbes 2-3 minutit (kui sparglivarred on väga peenikesed, siis piisab ka 1,5-2 minutist). Kurna ja vala üle külma veega. Nõruta ja kuivata köögipaberiga kuivaks.
-
Sega kokku sojakaste, seesamiõli ja tšilliõli. Lisa saadud kastmesse sparglivarred ja sega läbi. Serveeri kohe puistates sparglid üle röstitud seesamiseemnetega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.