Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Spargel Shandongi moodi
Print Recipe
Kogus
4 portsjonit
Vaja läheb
- 700 g spargleid
- 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 2 tl seesamiõli (Vaata toodet)
- mõned tilgad tšilli õli (Vaata toodet)
- 1 tl seesamiseemneid (röstitud) (Vaata siit või siit)
Tee nii
-
Koori kergelt sparglite alumised osad ja lõika sparglid ca 5 cm pikkusteks tükkideks.
-
Aja suur pott veega keema ja keeda spargleid umbes 2-3 minutit (kui sparglivarred on väga peenikesed, siis piisab ka 1,5-2 minutist). Kurna ja vala üle külma veega. Nõruta ja kuivata köögipaberiga kuivaks.
-
Sega kokku sojakaste, seesamiõli ja tšilliõli. Lisa saadud kastmesse sparglivarred ja sega läbi. Serveeri kohe puistates sparglid üle röstitud seesamiseemnetega.