Šokolaadi-mustika muffinid
Selliseid šokolaadimuffineid on lausa lust süüa, sest magusa söömisest tingitud südametunnistuse piinad võib kohe ära unustada, midagi ebatervislikku neis lihtsalt pole.
Servings
8/12väiksemat/tavasuuruses muffinit

Servings
8/12väiksemat/tavasuuruses muffinit

Instructions
  1. Kuumuta ahi 180°C-ni. Sega kausis mandlijahu, kakao ja küpsetuspulber. Lisa lahti klopitud munad, õli, piim, vanilliekstrakt ja siirup. Sega ühtlaseks tainaks. Jaota tainas muffinivormide vahel ära. Tõsta iga muffini keskele lusikatäis mustikaid ja suru need lusikaga muffini sisse. Küpseta 20 – 25 minutit kuni muffinid on läbi küpsenud. Lase jahtuda ja serveeri tee või kohvi kõrvale.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.