Röstitud kikerherne snäkid
Print Recipe
Mõnus suitsune snäkk, mis sobib imehästi külma õlle kõrvale.
Vaja läheb
- 2 spl suitsutatud paprikat (Vaata toodet)
- 1 tl tšillihelbeid (Vaata toodet)
- 1/2 tl pruuni või palmisuhkrut (Vaata toodet )
- 1/2 tl musta pipart (Vaata toodet)
- kookosõli praadimiseks (Vaata toodet)
- 1 purk keedetud kikerherneid (Vaata toodet)
- laimimahla serveerimiseks
Tee nii
-
Sega kokku paprikapulber, tšillihelbed, suhkur, sool ja pipar. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.
-
Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned vahukulbiga pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga. Piserda peale laimimahla ja serveeri kohe. Ideaalne külma õlle kõrvale!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Päris vürtsikas snäkk!
Ülimalt hea snäkk krõpsude asemel