Röstitud kikerherne snäkid
Mõnus suitsune snäkk, mis sobib imehästi külma õlle kõrvale.
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Sega kokku paprikapulber, tšillihelbed, suhkur, sool ja pipar. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

  2. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned vahukulbiga pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga. Piserda peale laimimahla ja serveeri kohe. Ideaalne külma õlle kõrvale!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.