Peeditorn

Print Recipe

Kogus 4 inimesele

Vaja läheb

  • 4 keskmise suurusega keedetud peeti
  • 200 g kitsejuustu või 100g sinihallitusjuustu + 100g toorjuustu
  • 50 - 100 ml Kreeka pähkli õli (Saad siit)
  • veidi palsamiäädikat (Saad siit)
  • värsket tüümiani
  • Kreeka pähkleid (Saad siit)
  • musta pipart (Saad siit)

Tee nii

  1. Lõika peedid õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud üksteise peale torniks, iga viilu vahele tõsta veidi juustu. Kui kasutad sinihallitusjuustu, siis haki see enne koos toorjuustuga kokku. Valminud tornidele puista veidi hakitud Kreeka pähkleid ja värsket tüümianit, nirista peale Kreeka pähkli õli, tilguta juurde palsamiäädikat ja jahvata lõpuks veidi musta pipart. Maitsev eelroog ongi valmis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad