Nacho dipikaste
Print Recipe
Vot see on nüüd tõeline peosnäkk. Nii lihtne valmistada ja kui palju maitset! Tee suur vaagen ja pane keset peolauda või valmista taldrikutäis koduse kinoõhtu kõrvale, igal juhul on mõnus seda kihilist dipikastet nachodega kühveldada.
Vaja läheb
- 1 purk Pinto oa pastat chipotle tšilliga (Vaata toodet)
- näpuotsaga Fajita vürtsisegu või jahvatatud vürtsköömneid (Vaata fajita vürtsi, Vaata jahvatatud vürtsköömneid)
- 240 ml riivjuustu (näiteks cheddarit)
- 120 ml hapukoort
- 2 avokaadot
- 1 tomat
- 2 spl guacamole vürtisegu (Vaata toodet)
- soola
- maitse järgi laimi mahla
- 240 ml pico de gallot (Vaata retsepti)
- soovi korral musti oliive
- soovi korral marineeritud jalapeno viile (Vaata toodet)
- soovi korral värsket koriandrit
- serveerimiseks tortilla tšipse
Tee nii
-
Kuumuta pannil oapastat pidevalt segades mõned minutid, maitsesta seda Fajita segu või vürtsköömnetega. Tõsta tulelt.
-
Valmista pico de gallo salat. Valmista kiire guacamole - puhasta avokaadod, purusta need kahvliga, lisa hakitud tomat ja guacamole vürtsisegu. Vajadusel maitsesta soola ja laimimahlaga. Maitsesta hapukoort vähese soolaga.
-
Laota vaagnale ühtlase kihina oapasta. Selle peale puista pool riivjuustust. Ettevaatlikult laota juustukihile laiali hapukoor ning hapukoore peale omakorda guacamole. Nüüd puista peale ülejäänud riivjuust. Kui kasutad oliive, siis puista vaagnale viilutatud oliivid. Tõsta vaagnale ka pico de gallo salat. Soovi korral lisa jalapeno viile ja värsket koriandrit. Serveeri tortillatšipsidega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Lisa kommentaar