Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kiire shirataki ja bok choy vokk

Print Recipe

See nuudlivokk on minimaalsete kaloritega, vegan ja aasiapärane - ideaalne kergeks lõuna- või õhtusöögiks.

Kogus 1 portsjon

Vaja läheb

  • 1 pakk shirataki nuudleid (Vaata toodet)
  • 1 tk bok choy
  • 1 suur küüslauguküüs
  • praadimiseks oliiviõli (Vaata toodet)

Kastmeks

Serveerimiseks

Tee nii

  1. Lõika ära bok choy alumine ots, pese lehed ja haki need soovitud suurusega tükkideks. Haki küüslauk peeneks ja tõsta pannile oliiviõli sisse kuumenema. Kurna ja haruta shirataki nuudlid lahti, loputa neid külmas vees, kurna veelkord. Sega kokku kaste. Kui pann on kuum ja küüslauk praeb, lisa bok choy ja lisa vajadusel veel natuke oliiviõli, et vältida kõrbemist. Prae bok choy pehmeks, lisa pannile kurnatud nuudlid ja kaste, sega kõik läbi. Jäta nuudlid ja bok choy pannile umbes 5 minutiks madalamal temperatuuril, vahepeal segades, kuni maitsed on korralikumalt imendunud. Serveeri seesamiseemnetega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad