Kiire shirataki ja bok choy vokk
See nuudlivokk on minimaalsete kaloritega, vegan ja aasiapärane – ideaalne kergeks lõuna- või õhtusöögiks.
Servings
1portsjon

Servings
1portsjon

Instructions
  1. Lõika ära bok choy alumine ots, pese lehed ja haki need soovitud suurusega tükkideks. Haki küüslauk peeneks ja tõsta pannile oliiviõli sisse kuumenema. Kurna ja haruta shirataki nuudlid lahti, loputa neid külmas vees, kurna veelkord. Sega kokku kaste. Kui pann on kuum ja küüslauk praeb, lisa bok choy ja lisa vajadusel veel natuke oliiviõli, et vältida kõrbemist. Prae bok choy pehmeks, lisa pannile kurnatud nuudlid ja kaste, sega kõik läbi. Jäta nuudlid ja bok choy pannile umbes 5 minutiks madalamal temperatuuril, vahepeal segades, kuni maitsed on korralikumalt imendunud. Serveeri seesamiseemnetega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.