Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kana teriyaki

Print Recipe

Teriyakiks nimetatakse Jaapani toiduvalmistamisviisi, mille puhul toitu küpsetatakse magusas sojamarinaadis!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Pane väiksesse potti dashi kotike ja vala sellele keev vesi. Umbes 5 minuti pärast lisa sojakaste, suhkur ja mirin. Kuumuta kuni suhkur on lahustunud. Eemalda pott tulelt. Kui saadud marinaad on täielikult jahtunud, siis eemalda dashikotike (pigista see vedelikust hästi tühjaks) lisa kanatükid ja marineeri vähemalt 2 tundi.

  2. Piki vees leotatud bambusvarrastele kordamööda kanaliha ja porrutükid.

    Grilli vardad kuldseks ja serveeri sojakastmega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad