Kana teriyaki
Print Recipe
Teriyakiks nimetatakse Jaapani toiduvalmistamisviisi, mille puhul toitu küpsetatakse magusas sojamarinaadis!
Vaja läheb
- 400 g kanakintsuliha
- 2 noort porruvart
- 1 spl roosuhkrut (Vaata toodet)
- 150 ml dashi kontsentraati (Vaata toodet)
- 60 ml sojakastet (Vaata toodet)
- 4 spl mirinit (Vaata toodet)
- 3 spl vett
Tee nii
-
Pane väiksesse potti dashi ja vala sellele 400 ml vett. Umbes 5 minuti pärast lisa sojakaste, suhkur ja mirin. Kuumuta kuni suhkur on lahustunud. Eemalda pott tulelt. Maitse ja lisa soovi korral veel dashit. Kui saadud marinaad on täielikult jahtunud, siis lisa kanatükid ja marineeri vähemalt 2 tundi.
-
Piki vees leotatud bambusvarrastele kordamööda kanaliha ja porrutükid. Grilli vardad kuldseks ja serveeri sojakastmega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.