Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Magushapu kana on üks populaarsemaid Hiina köögi roogasid üle maailma ja seda on lihtne valmistada ka kodus.

Kana magus-hapus kastmes

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 400 g kanafileed
  • 2 eri värvi paprikat
  • peotäit hakitud rohelist sibulat
  • 200 g ananassitükke omas mahlas
  • 2 tk küüslauguküünt
  • 3 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 0,5 tl suhkrut
  • 1 tl + 2 spl maisitärklist
  • 1 tk muna
  • 3 spl ananassimahla
  • 1 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
  • 2 spl ketšupit
  • veidi tšillihelbeid (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Lõika liha ja paprikad suupärasteks tükkideks, haki küüslauk. Vahusta kausis muna ja pane teise kaussi 2spl maisitärklist, lisa veidi soola ja pipart.

  2. Kuumuta pannil õli. Keeruta lihtükke tärklisesegus ja pista seejärel korraks lahtiklopitud munasse. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks ja seest küpseks. Tõsta liha pannilt oma aega ootama.

  3. Sega kastmeks kokku sojakaste, suhkur, ananassimahlas lahustatud maisitärklis, äädikas, ketšup, tsillihelbed. Kuumuta pannil veel veidi õli ja prae hakitud küüslauku ja paprikatükke paar minutit, lisa ananassid ja kaste.

  4. Keeda veel paar minutit, kuni kaste on paksenenud. Nüüd lisa lihatükid tagasi pannile. Lase keema tõusta. Puista üle hakitud rohelise sibulaga ja serveeri basmati või jasmiiniriisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad