Kana magus-hapus kastmes
Magushapu kana on üks populaarsemaid Hiina köögi roogasid üle maailma ja seda on lihtne valmistada ka kodus.
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Lõika liha ja paprikad suupärasteks tükkideks, haki küüslauk. Vahusta kausis muna ja pane teise kaussi 2spl maisitärklist, lisa veidi soola ja pipart.

  2. Kuumuta pannil õli. Keeruta lihtükke tärklisesegus ja pista seejärel korraks lahtiklopitud munasse. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks ja seest küpseks. Tõsta liha pannilt oma aega ootama.

  3. Sega kastmeks kokku sojakaste, suhkur, ananassimahlas lahustatud maisitärklis, äädikas, ketšup, tsillihelbed. Kuumuta pannil veel veidi õli ja prae hakitud küüslauku ja paprikatükke paar minutit, lisa ananassid ja kaste.

  4. Keeda veel paar minutit, kuni kaste on paksenenud. Nüüd lisa lihatükid tagasi pannile. Lase keema tõusta. Puista üle hakitud rohelise sibulaga ja serveeri basmati või jasmiiniriisiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.