Hiinapärane veisepada

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 pakki veiselihakuubikuid pajaroaks
  • 1-2 tk porgandit
  • 100 g seeni
  • 1 spl hakitud või purustatud ingverit (Vaata toodet)
  • kahte hakitud küüslauguküünt või 1tl purustatud küüslauku (Vaata toodet)
  • veidi tšillit, näiteks Keenia linnusilma tšillit (Vaata toodet)
  • 2 spl jahu
  • 3 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 0,5 l veisepuljongit
  • 0,5 tl Hiina 5-vürtsisegu (Vaata toodet)
  • 0,5 tl palmisuhkrut (Vaata toodet)
  • rohelist sibulat

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 160-170 kraadini. Kuivata lihatükid esmalt kergelt köögipaberiga ja sega need kokku jahuga. Kuumuta ahjupoti põhjas veidi õli ning pruunista selles kõik lihatükid. Tõsta lihatükid potist uuesti välja oma aega ootama.

  2. Nüüd lisa vajadusel veel veidi õli ning lisa potti hakitud ingver, küüslauk, tšillihelbed ja hiina 5vürtsi segu. Sega kõik läbi ja prae kuni häid aroome potist tõusma hakkab. Sega juurde seened ja porgandiviilud, sojakaste ning seejärel lihatükid, seejärel vala veisepuljong lihale, lase keema tõusta, kata pott kaanega ja tõsta 45-55minutiks ahju.

  3. Kui pajaroog valmis on, siis tõsta see ahjust välja, lisa hakitud roheline sibul, sega läbi ja maitsesta vajadusel üle. Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks pähklimaitseline ja tervisele kasulik pruun basmati riis.

Märkused

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad