BBQ veiseliha vardad Kambodžast
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 tl musta pipart (saad siit)
- 1 vars sidrunheina (või 1 spl jahvatatud sidrunheina) (saad siit)
- 2 tk küüslauguküünt hakitult
- 2 tk šalottsibulat hakitult
- 4 spl sojakastet (saad siit või siit)
- 2 spl palmisuhkrut (saad siit)
- 400 g veiseliha (mina kasutasin seljafileed) piklikeks tükkideks lõigatud
- bambusvardaid, vees leotatud
Tamarindi dipikaste
Tee nii
-
Tee nii: sega piprad, sidrunhein, küüslauk, šalottsibulad ja purusta ühtlaseks pastaks. Lisa sojakaste ja suhkur ja sega ühtlaseks. Piki liha varrastele, lisa marinaad ja marineeri min 1 tund. Grilli ca 5 minutit ahjugrilli all, grillpannil või õuegrillil pintseldades neid marinaadiga küpsemise ajal. Kui grillimisvõimalust ei ole, võib liha ka lihtsalt kiirelt praadida. Serveeri salati ja dipikastmega.
-
Dipikastmeks purusta küüslauk ja tšillid koos tamarindiga püreeks. Sega muuga kokku ja lase 30 min maitsestuda.
Märkused
Loe lisaks Kambodža kokakoolist lähemalt siit: https://umami.ee/kambodza-kokakool/
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.