BBQ veiseliha vardad Kambodžast

Instructions
  1. Tee nii: sega piprad, sidrunhein, küüslauk, šalottsibulad ja purusta ühtlaseks pastaks. Lisa sojakaste ja suhkur ja sega ühtlaseks. Piki liha varrastele, lisa marinaad ja marineeri min 1 tund. Grilli ca 5 minutit ahjugrilli all, grillpannil või õuegrillil pintseldades neid marinaadiga küpsemise ajal. Kui grillimisvõimalust ei ole, võib liha ka lihtsalt kiirelt praadida. Serveeri salati ja dipikastmega.

  2. Dipikastmeks purusta küüslauk ja tšillid koos tamarindiga püreeks. Sega muuga kokku ja lase 30 min maitsestuda.

Recipe Notes

Loe lisaks Kambodža kokakoolist lähemalt siit: https://umami.ee/kambodza-kokakool/

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.