Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!
 
 

Apelsini-fenkoli salat timuti pipraga

Print Recipe

Apelsin ja fenkol on match made in heaven. Ja Timuti pipar lisab sellele omakorda õrna puuviljakat vürtsi. Selline salat sobib suurepäraselt kalaroogade või linnuliha kõrvale. 

Vaja läheb

  • 4 apelsini
  • suur peotäis hästi õhukesi fenkoliviile
  • 1 avokaado
  • 1/2 õhukesteks viiludeks lõigatud šalottsibulat
  • 3 spl meeäädikat (Vaata siit)
  • 3 spl oliiviõli (Vaata siit)
  • 1 spl sidruni mahla
  • maitse järgi soola (Vaata siit)
  • veidi suhkrut (Vaata siit)
  • 1/4 tk Timuti pipart (Vaata siit)

Tee nii

  1. Lõika apelsinidel noaga koor ära. Viiluta apelsinid ristipidi õhukesteks viiludeks ja säti apelsinid vaagnale. Laota peale fenkoliiviilud, viilutatud avokaado ja šalottsibul.  Sega salatikastmeks kokku oliiviõli, meeäädikas, sidrunimahl, maitsesta soola ja suhkruga. Sega kastet kuni koostisosad segunevad. Nirista kaste salatile. Purusta timuti pipar ja maitsesta salatit sellega. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad