Ahjukala yuzuga fenkoli salatil

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 400 g kalafileed
  • 2 spl värsket hakitud peterselli
  • 2 tk küüslauguküünt
  • maitse järgi soola (nt punast Alae soola) ja musta pipart
  • 2 spl yuzu koort (Vaata toodet)
  • 4 spl extra virgin kookosõli (Vaata toodet)
  • 1 tk väikest fenkolit
  • 1/2 tk sidruni viljaliha
  • 1/2 tk sidruni mahla
  • 2 spl oliiviõli (Vaata toodet)
  • 1 tl agaavi siirupit (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Maitsesta kalafileed soolaga ja aseta need ahjuvormi. Haki küüslauk ja petersell ning sega kokku yuzu koorega. Puista saadud segu kalafileedele. Tõsta igale kalafileele lusikatäis kookosõli. Maitsesta musta pipraga.

  2. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit. Serveeri fenkolisalatil, mille valmistamiseks lõika fenkol peenikesteks tikkudeks ja sega see kokku sidruni viljaliha (eemalda koor ja sektoreid eraldavad kiled), oliiviõli, agaavisiirupi ja sidruni mahlaga ning maitsesta soola ja pipraga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad