Vaesed rüütlid kookose ja tonkaga

Prindi retsept

Üks parimaid hommikusööke on suhkru-muna-piima segus karamellistatud saiaviilud ehk vaesed rüütlid ehk pain perdu (French toast), kas pole? Kui veel piima asemel kookospiima kasutada, lisada maitseks troopilist tonkauba ja serveerida saiu ohtrate värskete marjade ning kookoslaastudega, siis on tegu juba tõelise gurmee-hommikusöögiga! Või luksusliku desserdiga, miks mitte!?

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku kookospiim, muna ja suhkur. Purusta tonkauba uhmris ja lisa ka see. Sega kuni suhkur sulab. Kuumuta pannil kookosõli. Leota saiaviile kookospiimasegus ja prae need kummaltki poolt kuldseks. Serveeri kohe marjade ja kookoslaastudega. Soovi korral puista üle tuhksuhkruga või nirista peale agaavisiirupit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo