Amarandi puder mango ja kookosega

Prindi retsept

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Loputa amaranti sõelal ja pane potti. Lisa kookospiim, kaneel, kardemon, agaavi siirup, purustatud ingver ja vanillikaunast välja kraabitud seemned või vanilliekstrakt. Lase keema tõusta ja keera kuumus madalaks, keeda 15 minutit aegajalt segades. Kui vaja, lisa vahepeal veidi kookospiima või keedetud vett. Tõsta pott tulelt, kata kaanega ja lase 10 minutit seista.

  2. Ülejäänud kahest supilusikatäiest amarandist valmista õhitud amaranti. Selleks võta paksu põhjaga pott või pann (kaanega) ja kuumuta see korralikult üles. Nüüd tõsta potti/panni 1 spl amaranti ühe kihina. Kata pann/pott kohe kaanega. Amaranditerad peaksid hetke pärast lõhkema hakkama. Kui lõhkemine lõppema hakkab, tõsta pann/pott kiiresti tulelt ja vala õhitud amarandid kaussi. Tee samuti teise teise supilusikatäie amarandiga.

  3. Serveerimiseks tõsta puder kaussidesse, lisa tükeldatud mango, röstitud kookoshelbed, õhitud amarant ja kookospiima.

Märkused

Retsept: scalingbackblog.com
 

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo