Vietnami kanasalat shirataki nuudlitega
Print Recipe
Sellises aasiapärases kanasalatis on maitset ja särtsu küllaga, aga kaloreid minimaalselt, sest nuudlitena on kasutatud 0-kalori nuudleid.
Vaja läheb
- 300 g shirataki nuudleid (kurnatult) (Saad siit)
- 300 g meelepäraselt marineeritud kanafileed või kintsufileed
- 1 tk väiksem porgand
- 1 tk punane sibul
- 0,5 tk kurki
- 3 spl kalakastet (Saad siit)
- 2 tl palmisuhkrut (või asenda roosuhkruga) (Saad siit)
- 1 spl hakitud küüslauku (Saad siit)
- 4 spl laimimahla
- serveerimiseks värsket koriandrit
- serveerimiseks tšillihelbeid (Saad siit)
Tee nii
-
Küpseta/grilli meelepärane kana.
-
Haruta shirataki nuudlid puntidest lahti ja loputa külma jooksva vee all sõelal. Aja potis vesi keema, lisa shiratakid korraks keevasse vette ja kurna seejärel. Nuudlid on kasutamiseks valmis.
-
Lõika porgandist, punasest sibulast ja kurgist peenikesed tikud.
-
Sega kastmeks kokku kalakaste, laimimahl, palmisuhkur ja küüslauk. Maitse ja maitsesta vajadusel üle.
-
Sega salatikausis kokku tükeldatud kanaliha, nuudlid, köögiviljad ja kaste. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Serveeri hakitud värske koriandri ja tšillihelvestega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.