Veiselihaga brokkoli-lillkapsa vokiroog

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 pakk lihalõikeid
  • 1 tk sibulat (peenikesteks tikkudeks lõigatud)
  • 1 tk väikest brokkolit
  • 1 tk väikest lillkapsast
  • 3 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 2 spl austrikastet (Vaata toodet)
  • 200 ml keedetud vett
  • 1 tl Mapuche indiaanlaste vürtsisegu (Vaata toodet)
  • soovi korral 1tl maisitärklist + veidi külma vett

Tee nii

  1. Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma.

  2. Seejärel kuivata lihatükid kergelt köögipaberiga ja pruunista need pannil väheses kuumas õlis. Lisa sibulatükid, lillkapsa ja brokoli õisikud, kastmed ning vürtsisegu. Sega läbi, lase minut-paar praadida ja lisa keev vesi. Sega ja lase 5 minutit keeda. Selle ajaga saavad köögiviljad parasjagu valmis ja veiseliha ei küpse üle.

  3. Kui meeldivad veidi paksemad kastmed, võib lisada 1spl külma veega segatud 1tl maisitärklist.

  4. Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks basmati riis või jasmiini riis või eriti tervisliku õhtusöögi tarvis pruun või punane riis.

Märkused

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad