Veiselihaga brokkoli-lillkapsa vokiroog
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma.

  2. Seejärel kuivata lihatükid kergelt köögipaberiga ja pruunista need pannil väheses kuumas õlis. Lisa sibulatükid, lillkapsa ja brokoli õisikud, kastmed ning vürtsisegu. Sega läbi, lase minut-paar praadida ja lisa keev vesi. Sega ja lase 5 minutit keeda. Selle ajaga saavad köögiviljad parasjagu valmis ja veiseliha ei küpse üle.

  3. Kui meeldivad veidi paksemad kastmed, võib lisada 1spl külma veega segatud 1tl maisitärklist.

  4. Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks basmati riis või jasmiini riis või eriti tervisliku õhtusöögi tarvis pruun või punane riis.

Recipe Notes