Veiselihaga brokkoli-lillkapsa vokiroog
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 pakk lihalõikeid
- 1 tk sibulat (peenikesteks tikkudeks lõigatud)
- 1 tk väikest brokkolit
- 1 tk väikest lillkapsast
- 3 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 2 spl austrikastet (Vaata toodet)
- 200 ml keedetud vett
- 1 tl Mapuche indiaanlaste vürtsisegu (Vaata toodet)
- soovi korral 1tl maisitärklist + veidi külma vett
Tee nii
-
Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma.
-
Seejärel kuivata lihatükid kergelt köögipaberiga ja pruunista need pannil väheses kuumas õlis. Lisa sibulatükid, lillkapsa ja brokoli õisikud, kastmed ning vürtsisegu. Sega läbi, lase minut-paar praadida ja lisa keev vesi. Sega ja lase 5 minutit keeda. Selle ajaga saavad köögiviljad parasjagu valmis ja veiseliha ei küpse üle.
-
Kui meeldivad veidi paksemad kastmed, võib lisada 1spl külma veega segatud 1tl maisitärklist.
-
Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks basmati riis või jasmiini riis või eriti tervisliku õhtusöögi tarvis pruun või punane riis.
Märkused